Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste LIA-Media:n asiakasrekisteristä
Päivitetty viimeksi 12.01.2021

1. Vastaava rekisterin piräjä:
Oy LVI-suunnittelu K Lindgrén / LIA-Media (1451265-6)
Lastenkodinkatu 10
65100 Vaasa
Finland
liamedia.fi
info@liamedia.fi
044 0948294

2. Rekisterin nimi:
LIA-Median asiakasrekisteri

3. Rekistrerin tarkoitus:
Rekisterissä olevia henkilötietoja voidaan käyttää puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaan myyntiin, tilausten käsittelyyn, laskutukseen, toimitukseen ja verkkotunnusten rekisteröintiin.

4. Rekisterissä olevat tiedot:
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: nimi, puhelinnumero, yhteyshenkilö, osoite, sähköpostiosoite, tilaushistoria, asiakkaan kieli, ostohistoria, hintahistoria sekä tiedot erityisjärjestelyistä. Lisäksi tärkein sisältö rekisteröidään edeltävien puheluiden ja sähköpostien yhteydessä.

5. Säännölliset tietolähteet:
Rekisteriin tallennetut henkilötiedot ovat yritystietojen (yhteystietojen) yhteydessä olevia henkilötietoja, jotka saadaan rekisteröityneeltä henkilöltä itseltään tai hänen työnantajaltaan tai työtoveriltaan. Tietoja voidaan myös kerätä ja päivittää YTJ: n yritys- ja organisaatio-tietojärjestelmän, julkisten hakemistokyselyjen tai muiden julkisten tietokanavien kautta sekä yhtiön omien verkkosivustojen kautta.

6. Tietojen luovuttaminen:
Luovutamme käyttäjien yhteystiedot Traficomille rekisteröidessämme .fi-verkkotunnuksia. Muista verkkotunnusten rekisteröintityypeistä annamme yhteystiedot niille yhteistyökumppaneillemme, joita käytetään muun tyyppisiin verkkotunnuksiin. Lisäksi tiedot siirretään WHOIS-rekisteriin.

7. Tietojen luovutus EU:n tai ETA:ulkopuolelle:
LIA-Media ei luovutatietoja EU: n tai ETA: n ulkopuolelle.

8. Periaatteet rekisterin suojauksesta:
Vain harvoilla organisaation ihmisillä on pääsy asiakasrekisteriin. Rekisteri on myös suojattu salasanalla.

9. Rekisteröidyn oikeudet:
Asiakkaana sinulla on oikeus pyytää tietoja, joita meillä on sinusta. Tarvittaessa voit pyytää meitä poistamaan sinua koskevat tiedot. Huomaa, että joidenkin tietojen poistaminen kokonaan järjestelmästämme saattaa kestää jonkin aikaa mm. varmuuskopioiden takia.

10. Henkilötietojen tallettaminen:
Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen tai katsotaan tarpeelliseksi tässä tietosuojaselostuksessa kuvattuihin tarkoituksiin, ellei laki salli tai vaadi tietojen säilyttämistä pidempään.

11. Automatisoitu päätöksenteko ja profilointi:
LIA-Media ei käytä automaattista päätöksentekoa tai profilointia.

12. Muutokset tietosuojaselosteeseen:
Näet yllä, milloin tätä tietosuojaselostetta on muokattu viimeksi. Tietosuojaselosteeseen voidaan tehdä ajoittain muutoksia, joten sinun on siksi tarkistettava tietosuojaselosteen uusin versio säännöllisesti.

13. Tietosuojaperiaatteet:
EU: n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 ja henkilötietolaki 1999/523.

0
0
Ostoskorisi
Ostoskorisi on tyhjäJatka ostoksia