Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste LIA-Media:n asiakasrekisteristä

Päivitetty viimeksi 12.01.2021

1. Vastaava rekisterin piräjä:

Oy LVI-suunnittelu K Lindgrén / LIA-Media (1451265-6)

Lastenkodinkatu 10

65100 Vaasa

Finland

liamedia.fi

info@liamedia.fi

040 0104148

2. Rekisterin nimi:

LIA-Median asiakasrekisteri

3. Rekistrerin tarkoitus:

Rekisterissä olevia henkilötietoja voidaan käyttää puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaan myyntiin, tilausten käsittelyyn, laskutukseen, toimitukseen ja verkkotunnusten rekisteröintiin.

4. Rekisterissä olevat tiedot:

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja: nimi, puhelinnumero, yhteyshenkilö, osoite, sähköpostiosoite, tilaushistoria, asiakkaan kieli, ostohistoria, hintahistoria sekä tiedot erityisjärjestelyistä. Lisäksi tärkein sisältö rekisteröidään edeltävien puheluiden ja sähköpostien yhteydessä.

5. Säännölliset tietolähteet:

Rekisteriin tallennetut henkilötiedot ovat yritystietojen (yhteystietojen) yhteydessä olevia henkilötietoja, jotka saadaan rekisteröityneeltä henkilöltä itseltään tai hänen työnantajaltaan tai työtoveriltaan. Tietoja voidaan myös kerätä ja päivittää YTJ: n yritys- ja organisaatio-tietojärjestelmän, julkisten hakemistokyselyjen tai muiden julkisten tietokanavien kautta sekä yhtiön omien verkkosivustojen kautta.


6. Tietojen luovuttaminen:

Luovutamme käyttäjien yhteystiedot Traficomille rekisteröidessämme .fi-verkkotunnuksia. Muista verkkotunnusten rekisteröintityypeistä annamme yhteystiedot niille yhteistyökumppaneillemme, joita käytetään muun tyyppisiin verkkotunnuksiin. Lisäksi tiedot siirretään WHOIS-rekisteriin.


7. Tietojen luovutus EU:n tai ETA:ulkopuolelle:

LIA-Media ei luovutatietoja EU: n tai ETA: n ulkopuolelle.

8. Periaatteet rekisterin suojauksesta:

Vain harvoilla organisaation ihmisillä on pääsy asiakasrekisteriin. Rekisteri on myös suojattu salasanalla.

9. Rekisteröidyn oikeudet:

Asiakkaana sinulla on oikeus pyytää tietoja, joita meillä on sinusta. Tarvittaessa voit pyytää meitä poistamaan sinua koskevat tiedot. Huomaa, että joidenkin tietojen poistaminen kokonaan järjestelmästämme saattaa kestää jonkin aikaa mm. varmuuskopioiden takia.

10. Henkilötietojen tallettaminen:

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen tai katsotaan tarpeelliseksi tässä tietosuojaselostuksessa kuvattuihin tarkoituksiin, ellei laki salli tai vaadi tietojen säilyttämistä pidempään.

11. Automatisoitu päätöksenteko ja profilointi:

LIA-Media ei käytä automaattista päätöksentekoa tai profilointia.

12. Muutokset tietosuojaselosteeseen:

Näet yllä, milloin tätä tietosuojaselostetta on muokattu viimeksi. Tietosuojaselosteeseen voidaan tehdä ajoittain muutoksia, joten sinun on siksi tarkistettava tietosuojaselosteen uusin versio säännöllisesti.

13. Tietosuojaperiaatteet:

EU: n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 ja henkilötietolaki 1999/523.

LIA-Media

Osoite

Lastenkodinkatu 10

65100 Vaasa

Finland

Ota yhteyttä

Kenneth Lindgrén

Tel: 040 0104148

Sähköposti: info@liamedia.fi

© LIA-Media 2015-

Den här hemsidan använder cookies, en liten textfil som placeras på din enhet. Cookies slöar inte ner din enhet och kan inte sprida reklam, virus, spyware eller liknande eftersom cookies är en textfil. Vi använder cookies för att kunna föra statisk, göra hemsidan så säker som möjligt och för att kunna ha koll på vem som är inloggad på hemsidan. Om du vill blockera cookies kan du göra det i webbläsarens inställningar, observera att hemsidan inte kommer att fungera som väntat om du gör detta. Läs mera

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, pientä tekstitiedostoa, joka sijoitetaan laitteellesi. Evästeet eivät hidasta laitettasi eivätkä voi levittää mainontaa, viruksia, vakoiluohjelmia tai vastaavia, koska evästeet ovat tekstitiedostona. Käytämme evästeitä voidaksemme tilastoida vierailut, tehdä verkkosivustosta mahdollisimman turvallisen ja seurata ketkä ovat kirjautuneet verkkosivustolle. Jos haluat estää evästeet, voit tehdä sen selaimen asetuksissa. Huomaa, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa verkkosivujen toimintaan. Lue lisää

Nätfaktura

Namn: Ab VVS-planering K Lindgrén

Eaddress: 003714512656

Service ID: 003721291126

Operatör: Maventa

0
    0
    Ostoskorisi
    Ostoskorisi on tyhjäJatka ostoksia