Mobila internet system

I dagens samhälle där internet behöver vara tillgängligt dygnet runt kan mobilt internet 3g/4g vara ett bra komplement till den befintliga internet anslutningen.

Mobilt internet kan antingen användas som ersättare till adsl eller används som backup till fiber eller adsl. Om den vanliga internet anslutningen går ner så tar den mobila internet anslutningen över. Detta kan användas t.ex. vid åska, strömavbrott eller om vanliga internetanslutningen av annan orsak inte fungerar, t.ex. kabeln har grävts av i misstag.

För företag är det extra viktigt att alltid ha en internetanslutning tillgänglig. För att backup anslutningen skall vara så snabb och stabil som möjligt så installeras åtminstone en extern 3g/4g antenn. Antennen kan installeras utomhus, på en balkong eller om inget annat är möjligt inomhus.

Mobilt internet

Mobilt internet är ett kostnadseffektivt alternativ eller komplement till adsl. Mobilnätet finns på platser där fiber inte är tillgängligt eller är väldigt dyrt..

Antenner

Vi förmedlar och installerar antenner för både utomhus och inomhusbruk. Olika typer av antenner kan behövas beroende på vilken plats det gäller. 

4g
4g-antenn

Hastighet

Hastigheten kan variera mellan olika platser, operatörer och tider på dygnet. VI försöker göra vad vi kan för att få så snabb hastighet som möjligt.

Enheter

Med ett 3g/4g modem så kan mobilt internet användas med alla enheter.  De flesta enheter som fungerar med fast internet fungerar också med 3g / 4g.

responsive
hastighet

För mera information Ta kontakt